27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

391 фиша и 175 акта за неизрядни водачи в областта

police car lights at night in city with selective focus and bokeh.

Пазарджик. Продължават активните действия на полицейските екипи на територията на региона по контрол над водачите на моторни превозни средства. Работата в тази насока е във връзка с разпредената от ръководството на вътрешното министерство специализирана полицейска операция за установяване на водачи управляващи под въздействието на алкохол или наркотични вещества.

За времето от началото на акцията на 07.07.2022г. до снощи са съставени общо 391 фиша и 175 акта на водачи за установени нарушения извършени от тях. Деветима са били зад волана с концентрация на алкохол между 0.5 и 1.2 промила, 5 са с концентрация над 1.2 промила, а 4 са били под въздействието на наркотици или упойващи вещества. 4 шофьори са управлявали автомобилите си без да са правоспособни. Проверките продължават.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!