16 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Самодива“ по Ран Босилек ще гледаме на „Перистера“

samodiva teatar kazanluk

Пещера. На 15 юли, от 21:00 часа, на крепост „Перистера“ ще се играе театралната постановка „Самодива“ по Ран Босилек. Събитието е част от акцентите включени в „Програма лято 2022“ на Община Пещера. Хореограф и режисьор е Светлин Ивелинов. Драматизацията и режисурата са дело на Мара Бонева. Сценографията е на Иван Бояджиев, музика – Милен Янаков. Актьорите са от трупата на театър „Любомир Кабакчиев“- Казанлък.

Входът е свободен.

Всеки от нас дълбоко в душата си има своята Самодива, иска я, копнее я, търси я вдън горите Тилилейски, но колцина се осмеляват и могат да я хванат здраво, да я задържат – не насила, а с любовта си, да я накарат да се влюби до полуда, за да изостави всичко друго и да тръгне с него.
Разказ за сбъднатата… Истинската Любов!

„Питаш ме дали те обичам? Не зная девойко, ако Любовта е оная магия, дето ти краде съня, дето ти спира дъха и реже душата ти с нож, дето от нея боли, дето с нея летиш, дето убива… Да! Орисан съм тая Магия на теб да я дам!“


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!