19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мюсюлманите в Пещера празнуват, Младенов отправи поздрав

dzhamia
Йордан Младенов
Кмет на Община Пещера

Пещера. Мюсюлманите празнуват днес Курбан Байрам. Кметът на община Пещера Йордан Младенов поздрави мюсюлманската общност по повод настъпването на празника.  В социалната мрежа Младенов
отправя благопожелания за здраве, мир и разбирателство :

“ Скъпи приятели,

Стародавна е традицията в Пещера да тачим и уважаваме религиозните празници на съседите си. Днес мюсюлманите празнуват Курбан байрам. Празник, който приканва към благотворителност, берекет, милосърдие и опрощение.

С протегната десница здрависвам и поздравявам всички свои съграждани, които в следващите три дни ще отворят домовете си за близки, роднини и приятели, а сърцата си- за да споделят това, що ще сложат на трапезата си със сираците, самотните и болните.

Сърдечно ви пожелавам здраве, повече поводи за радост, благоденствие и мир!

Нека има разбирателство, добросъседство и уют в Пещера!

Бъдете честити!

 

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА „


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!