24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Млада жена изпрати благодарствено писмо до екипите на ОАИЛ и Ортопедия

mbal pazardzhik

Пазарджик. Благодарствено писмо до екипите на две отделения на МБАЛ-Пазарджик изпрати Аделина Малинкова от град Долна баня. Младата жена изказва своята сърдечна благодарност за спасяването на нейния живот и положените грижи.

IMG-576fb141f30dcf838a5825938c9f619d-V

Точно преди 1 година тя е приета в болницата в много тежко състояние след претърпяна тежка катастрофа. 25-годишната жена е с множество счупвания по цялото тяло. Лечението й продължава дълго време в ОАИЛ и Ортопедично отделение. Налага се да бъде оперирана и в рамките на една година да влиза четири пъти в лечебното заведение.
„Благодарение на целия екип на ОАИЛ, както и на Отделението по ортопедия и травматология отново съм на крака“, пише в писмото си Аделина. Тя отправя специални благодарности и на д-р Ангел Добрев от Интензивното отделение и д-р Борис Маринков от Ортопедично отделение.

„Благодаря на всички в МБАЛ- Пазарджик, които се бориха за живота ми и успяха да го спасят. Без тях това нямаше да бъде възможно. Нека има всеотдайни и добри лекари, защото те са Ангелите, които спасяват човешки живот, колкото и да е трудно“, допълва развълнуваната пациентка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!