29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Георги Холянов спечели кметските избори в Ракитово

Бюлетина гласуване

Ракитово. Частичните местни избори за кмет на Община Ракитово, област Пазарджик, приключиха при избирателна активност 36,2 на сто, съобщи председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Стоянка Гинчева. Тя уточни, че до урните да упражнят правото си глас са отишли 4 602 избиратели от Ракитово, Костандово и село Дорково.

Окончателните резултати при обработката на протоколите показват, че за Георги Холянов са гласували 2516 души. На втора позиция с 1475 гласа е  Георги Тупаров, също независим. Следват кандидатите на БСП и „Възраждане“.

По предварителна информация втори по резултат е също независимият кандидат Георги Тупаров, а партийните кандидатури на БСП и Възраждане са с много малко гласове.

До предсрочните избори се стигна след кончината през януари тази година на досегашния кмет Костадин Холянов. 

Георги Холянов е на 39 години, той е предприемач, семеен е и е баща на четири деца.

Новоизбраният кмет ще управлява Община Ракитово до редовните местни избори през есента на 2023 година.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!