08 август 2022
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Община Ракитово закупи нови съдове за смет

rakitovo novi sudove za smet

Ракитово. С цел подобряване на сметосъбирането в трите населени места Община Ракитово закупи 34 броя метални контейнери тип “ Ракла“ с вместимост 1100 литра, 30 броя пластмасови контейнери тип „Ракла“ 1100 литра- за зелени отпадъци. 786 броя пластмасови кофи на колела, които могат да събират до 120л. Новите съдове за смет са разпределени според броя на населението в населените места на територията на общината, както следва: Ракитово-420; Костандово-231 и Дорково – 135. От общината уточниха, че кошовете ще се дават след постъпило заявление от жителите на Ракитово, Костандово и Дорково, като изискването към гражданите е да нямат неплатени местни данъци. Освен това, редът за раздаване на съдовете за смет, ще става по реда на входиране на заявленията в община Ракитово.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!