16 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:35, 29 юни 20222min

Денят на миньора ще празнуват в Панагюрски колонии

panagyurski kolonii

Панагюрище.  „Асарел-Медет“ ще чества своя професионален празник на 27 август в с. Панагюрски колонии

Фирменото хоро ще се извие с Николина Чакърдъкова и Неврокопския танцов ансамбъл. За публикатаще пеят Йорданка Христова, Михаела Маринова и Любо Киров.
Кулминацията е супер групата „Фондацията“, като Кирил Маричков, Дони, Иван Лечев, Венко Поромански и Славчо Николов ще представят „Големите БГ рок гласове“ заедно със Звезди от „Ахат“, Наско от „Б.Т.Р.“ и Славин Славчев.
Празненството ще започне в 11:30 ч. с изявата на местни самодейни състави. Водосвет за здраве и благополучие ще се отслужи от 10:30 ч. в параклиса „Св. Иван Рилски“ в село Панагюрски колонии. По обяд Ути Бъчваров ще спази традицията да приготви вкусен курбан.
За улеснение на гостите са предвидени автобуси, които ще тръгват на 27 август в 9 ч.от Автогарата в Панагюрище, селата от общината и Стрелча.
Източник : / http://pzdnes.com

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!