26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:36, 28 юни 20221min

Криминална хроника

police.

Септември. Мъж извършил домова кражба е установен и задържан от септемврийски криминалисти. В събота вечерта в РУ-Септември бил получен сигнал от 59-годишна жителка на септемврийското село Ковачево. Жената съобщила, че апаш е проникнал през незаключената врата на къщата и, след което е извършил кражба на сумата от 1600 лева и 140 паунда. С разследването на случая „по горещи следи“ се заели служители от група „Криминална полиция“. Не след дълго те попаднали в дирите на извършителя. Оказало се, че това е 63-годишен жител на същото село. Той е задържан в ареста, а спрямо него се води досъдебно производство.

Пазарджик. В района на 73 км, на АМ Тракия, малко след 11.30 ч. в платното в посока Пловдив, водач на микробус спира в аварийната лента, като в следващия момент в буса се блъска камион. В резултат на пътно-транспортното произшествие е загинал водачът на буса, той е на 38 години от Момчилград. На мястото се извършва оглед от дежурна група, трафикът е затруднен в резултат на това и на място се извършва регулация на движението, съобщи Мирослав Стоянов от пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик. Изясняват се причините за тежкия инцидент.

Пазарджик. Районна прокуратура–Пазарджик привлече като обвиняем Д.Г., на 33 г., за това, че на 25.06.2022 г., в с. Пищигово, обл. Пазарджик, е причинил средна телесна повреда на 34-годишен мъж – престъпление по чл. 129 ал. 2 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс. По делото са извършени действия по разследването – разпитани са свидетели, назначени са експертизи и др. Обвиняемият Д.Г. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, в който срок предстои преценка за внасяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ в Районен съд-Пазарджик. Продължават действията по разследването по случая.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!