24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Потенциални бенефициенти се запознаха с процедурите за прием на проектни предложения за предоставяне на финансова подкрепа от  Общински фонд за подкрепа на местни инициативи

obuchenie...

Пещера. На 20.06.2022 г. в заседателната зала на Община Пещера се проведе информационна среща по обявената със заповед на Кмета на Община Пещера процедура за прием на проектни предложения за предоставяне на финансова подкрепа от  Общински фонд за подкрепа на местни инициативи.

Снимка : pehteraprim

През 2022г. Общинския фонд ще подкрепи проектни предложения на кандидати, които  осъществяват дейността си на територията на община Пещера в приоритетна област  „Общностни иновации за подобряване на средата и качеството на живот“.

Предоставянето на  финансова подкрепа е гарантиран базов фонд при изпълнението на местни инициативи на общността, в търсене на възможности за мобилизиране на допълнителни средства за реализацията им и генериране на нови общностни идеи за подобряване на жизнената среда.

Снимка : pehteraprim

Сред основните цели на процедурата са: осигуряване на условия за активно гражданско участие в благоустрояване и поддръжка на зелени площи – общинска собственост; насърчаване развитието на местните инициативи и доброволчество, както и повишаване качеството на живот, стимулиране на гражданската активност, водене на здравословен начин на живот и социално общуване.

Снимка : pehteraprim

Присъстващите потенциални бенефициенти – представители на неправителствени организации, регистрирани по ЗЮЛНЦ в обществена полза, читалища, сдружения на собствениците по ЗУЕС и образователни институции бяха запознати с   възможностите за кандидатстване по процедурата, критериите за оценка на проектните предложения, начина на изпълнение и отчитането им.

Крайният срок за кандидатстване е 27.06.2022 г.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!