28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Стефан Янев учредява „Български възход“

podpis dokument.

Партията на бившия служебен премиер и министър на отбраната Стефан Янев „Български възход“ ще бъде учредена днес, 19 юни.

Снимка: Архив БТА

Стефан Янев беше начело на двете служебни правителства, които управляваха страната от май до края на декември 2021 г.

Сред лицата на „Български възход“ се очаква да бъдат бившият регионален министър Виолета Комитова, ректорът на Университета по хранителни технологии в Пловдив проф. Пламен Моллов, Ралица Симеонова, която беше началник на политическия кабинет в служебното правителство, което Янев оглавяваше, Георги Самандов, който бе зам.-министър на енергетиката в служебните правителства, Данчо Бончев – съветник в МС по време на служебните правителства и Николай Коев, който също работеше по време на служебните правителства.

Учредителното събрание на партията ще се проведе при следния дневен ред: приемане на устав; избор на председател, изпълнителен и контролен съвет.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!