29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:29, 14 юни 20221min

Криминална хроника

beleznici

Пазарджик. На 7 май на паркинг пред хипермаркет в областния град възникнал скандал между 42-годишен от Пазарджик и друг непознат за него мъж. Непознатият нанесъл няколко удара в тялото и лицето на опонента си и напуснал мястото. В резултат на това пострадалият е с фрактура на левия крак. Разплитането на случилото се било поето от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. След близо едномесечно усърдно разследване и събиране на доказателства било установено, че автор на побоя е 66-годишен пазарджиклия. Той не е задържан поради здравословни причини, спрямо него се води досъдебно производство.

Пещера. Двама малолетни са установени от служителите на РУ-Пещера, като извършители на грабеж. Преди около седмица бил получен сигнал от 28-годишна жена от родопския град Тя съобщила, че в района на кръстовище 8-годишната и дъщеря била нападната от двама младежи. Те ударили детето в областта на лицето и отмъкнали портмоне със сумата от 11 лева. За разследването на случилото се били предприети незабавни действия от страна на служителите от група „Криминална полиция“. Не след дълго органите на реда установили, че автори на нападението и посегателството са две момчета на 12 и 9 години, и двамата от Пещера. С малолетните работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“. Материалите са докладвани на Районната прокуратура в Пазарджик, териториално отделение гр. Пещера.

Пещера. Двама са задържани след сбиване в Пещера. Снощи малко преди 23 часа бил получен сигнал за сбиване на улица в родопския град. Към мястото незабавно били насочени полицейски екипи. Униформените установили, че възникнала разпра между четирима пещерци на възраст между 46 и 21 години. Спречкването бързо прераснало в сбиване, при което на двама от участниците била нанесени телесна повреда. Пострадалите са били прегледани в МБАЛ-Пазарджик и оставени на домашно лечение. Двамата побойници са задържани за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пещера. Образувано е досъдебно производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!