28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В МБАЛ-Пазарджик : Продължава благотворителната кампания „Помагаме заедно“

mbal pazardzhik

Пазарджик. Продължава благотворителна дарителска кампания „Помагаме заедно“, която се реализира от МБАЛ-Пазарджик, Спортното училище и ПМБ Индъстрис.
Металното сърце за капачки, поставено в двора на лечебното заведение отново се напълни и беше изпразнено за втори път. Още 11 чувала с капачки бяха прибавени към събраните до момента.

260кг. капачк20220607 104910и вече са предадени на рециклиращата компания. От фирмата отново потвърдиха, че ще изкупуват капачките на двойна цена, за да може да се съберат повече средства.

Кампанията „Помагаме заедно“ е благотворителна инициатива,чиято цел е да подпомогне двете детски отделения на МБАЛ-Пазарджик.
Благодарим на всички, които събират и даряват пластмасови капачки и по този начин вече два месеца помагат на нашата благотворителна кауза.

20220607 110439

Всеки, който желае да подкрепи кампанията “Помагаме заедно“ може да събира пластмасови капачки и да ги пуска в голямото метално сърце на МБАЛ-Пазарджик.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!