25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Днес отбелязваме Световния ден на околната среда

more

Световният ден на околната среда се координира от Програмата на Организацията на обединените нации (ООН) за околната среда и се провежда ежегодно от 1974 г. С участието на над 150 държави, този международен ден на ООН ангажира правителствата, частния сектор, гражданското общество, училища, известни личности, градове и общности, като повишава осведомеността и отбелязва действията за опазване на околната среда, посочват от МОСВ.

В социалните мрежи тазгодишната кампания се популяризира с хаштаг #OnlyOneEarth и #WorldEnvironmentDay.Фокусът е поставен върху изменението на климата, загубата на биологично разнообразие и замърсяването, като същевременно насърчава всички, навсякъде по света, да живеят в хармония с природата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!