20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

146 години след гибелта на Христо Ботев

pametnik botev

Пещера. Отново е 2 юни – най-тъжният, но и най-достойният ден в нашата историческа памет, ден на храбрите, ден на истинските български мъже. На този ден всички ние коленичим, за да почетем паметта на Христо Ботев – гениалния поет и публицист, мислител и просветител, един от най-ярките лидери на българската национална революция, един от най-силните и недостижими български родолюбци. Коленичим в израз на признателност и към неговите четници и съратници, към всички поборници, които през вековете даваха всичко от себе си срещу османската тирания. Не умират героите загинали за България! Защото признателните поколения никога няма да ги изтрият от паметта си., защото са вечни жалони в пътя на народа ни от вчера към утре, от минало към бъдеще.

Д. Павлов

Община Пещера организира поклонение на 2 юни от 11:00 часа пред паметника на Христо Ботев

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!