19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Децата на Ракитово играха и се забавляваха на Първи юни

deca rakitovo

Ракитово. В истински празник се превърна Първи юни за децата на Ракитово, за които общината, Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни и ОНЧ“ Будилник-1898“ организираха игри на открито и велосъстезание.

Участниците в надпреварата с велосипеди бяха наградени с грамоти и медали, награди и лакомства имаше и за малчуганите, които мериха сили в скачане на въже, дърпане с въже и въртене на обръч в градинката пред общината. Наградите бяха осигурени от община Ракитово и връчени от зам.-кмета Кристина Овчарова.

В парка се забавляваха от 5-годишни до 10-годишни от всички детски и учебни заведения в Ракитово. Всички присъстващи деца получиха по една рисунка на лице и сладолед, подарък от местната община.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!