16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

През юни : Между 9 и 35 градуса

liato
Най-ниските температури ще се движат между 9 и 14 градуса, най-високите ще са между 30 и 35 градуса

Средното количество валежи за месец юни 2022  ще бъде между 63 и 94 литри на квадратен метър, а планинските райони ще има средни валежи в порядъка на 95 до 115 литра на квадратен метър. Предстоят динамични атмосферни процеси. Времето ще бъде неустойчиво и ще наблюдаваме периоди от превалявания на дъжд, които ще са придружени с гръмотевици. На много места ще падат градушки.

През първото десетдневие на юни : В следобедните часове ще падат проливни дъждове. Валежи няма да наблюдаваме в дните около пети-седми юни. Честите превалявания от дъжд няма да носят ниски температури, напротив – на места ще наблюдаваме температури, които ще достигат до 31 градуса. Очакваме захлаждане в края на първото десетдневие на юни 2022 година.

 

През второто десетдневие на юни : Ще има много силни валежи. Преваляванията ще са около 11-ти 13-ти юни, които ще понижат температурите. През второто десетдневие ще има превалявания в следобедните часове, а температурите ще се задържат в порядъка на 25-26 градуса.

През третото десетдневие на юни : Времето ще бъде устойчиво няма да има резки промени на температурите, които ще продължат да се покачват. Средните температури за страната очакваме между 28-и 32 градуса в този период.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!