08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Заловиха софийска група за домови кражби в Пазардижик

beleznici

Пазарджик. Криминалисти от града задържаха известни столични крадци при поредния им удар.  Акцията е проведена след продължително наблюдение и събиране на доказателства през почти целия месец май.

След няколко сигнала за домови кражби, в полезрението на полицията попаднали трима столичани на възраст 48, 49 и 54 години. Мъжете били с множество криминални регистрации, известни на органите на реда, като автори на взломни кражби от жилища и касоразбивания.

Апашите били изключително предпазливи и преди да предприемат кражбата внимателно проучвали жертвите си. Получила се информация, че вниманието на крадците е привлечено от къща, собственост на 45-годишна жена от Пазарджик.

Късно вечерта в петък те пристъпили към  обира, опитвайки да проникнат директно през входната врата на апартамента. Тогава били обкръжени от дебнещите в засада специални полицейски сили.  Заедно с тях е хванат и техен местен съучастник. Именно той извършвал „логистиката“ на пазарджишка територия с информация за набелязаното жилище и намиращите се в него ценности.

При обиска на крадците и колата им са открити мобилни телефони, заготовки на ключове, тръбен ключ, щанга тип „кози крак” и ръкавици. Продължава работата по изясняване на престъпната им дейност в града и целия регион.

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!