29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пещерски тенисисти ще участват в Турнира ,,Млади надежди“

sktm mladezhi peshtera

Сктм Пещера ще вземе участие в Турнира ,,Млади надежди“ в Пазарджик на 29.05.2022год. Новината съобщи за Peshteraprim Валентин Делчев- председател на клуба. В турнира ще вземат участие над 70 деца от цяла България.

„За нашите деца това ще е първия голям турнир в който ще вземат участие това са 10 годишните Камен Аврамов, Илия Бозов, Мартин Маринов, Георги Харизанов ,и 13 годишния Георги Башкехайов. Турнира ще се проведе в зала „Васил Левски“. Очаквам едно добро представяне на нашите състезатели и им пожелавам да покажат добра игра.“, допълни Делчев и отправи  благодарности към председателя на Сктм Пазарджик Стоян Кордов за поканата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!