24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Тодор Алексиев остава в Хебър

Volleyball

Пазарджик. Един от най-добрите и опитни волейболисти на Хебър – Тодор Алексиев, подписа нов договор с клуба и ще продължи да играе за отбора от Пазарджик и през новия сезон. Бившият национал на България сложи подписа си под договора на специална пресконференция, на която неговият тим беше награден за най-добър отбор у нас през април..

„Радвам се, че оставам. Това ще бъде четвъртата ми година в Хебър, така че няма нищо ново за мен. Постигнахме доста неща с отбора, но трябва да продължим да работим върху целта си. Имаме много работа, защото имаме нови състезатели, с които трябва да се сработим. Отборът е с нови разпределители и ни предстои много работа по сработването с тях, особено на нас – нападателите. За да се постигне повече, трябва да се работи повече“, бяха първите думи на Алексиев.

„Ние мислим само за ежедневната си работа. Целите ни са да побеждаваме във всеки мач. А целите идват с времето. Откакто съм се върнал в България, всеки от водещите отбори надгражда всяка година и увеличава бюджета си. Дея спорт ги има от миналата година, а имат големи амбиции. Монтана винаги са били отбор, който се бори за първите места. В Разлог правят промени, а и знаете колко трудно се играе в залата там. Лукойл са силни. Левски градят млади състезатели, а сега взеха и селекционера на националния отбор. Ще има 5-6 отбора, които ще се борят за първите места. Този сезон силите ще са по-балансирани, дори и при отборите от дъното на класирането“, вярва волейболистът.

„Надявам се националите да се представят добре в Лигата на нациите. Да се покажат, да натрупат опит, да стигнат там, където ние сме били“, пожела им Тодор Алексиев.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!