26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Диета с шоколад: 6-7 кг по-малко след седмица

chocolate

Спирането на сладките изкушения винаги е една от най-трудните задачи при спазването на хранителен режим. За тези, които не могат да се откажат от любимия шоколад, идеален вариант е шоколадовата диета, с която отслабваме, докато похапваме черни или кафяви блокчета.

Гладуване

Шоколадовата диета е вид гладуване, при което всеки ден се изяждат само по 100 грама шоколад и нищо повече. Най-добре е да заложите на горчив натурален шоколад с високо съдържание на какао, без да има добавки на стафиди, ядки, или да избирате някой от десетките вкусове, които се предлагат на пазара. 100-те грама могат да бъде разделен на равни порции за закуска, обяд и вечеря или да хапвате по 1-2 блокчета на всеки час. Вариант е и да се насладите на целия шоколад наведнъж.

По този начин едновременно ще се подложите и на фастване, тъй като ще имате само едно хранене в рамките на 24 часа. Всеки път, когато хапвате шоколад, може да пиете и чашка кафе. То обаче не трябва да бъде със захар. Може да добавите само обезмаслено мляко. Кафето ускорява обмяната на веществата, което подпомага отслабването. Всякакви други течности като вода или зелен чай не трябва да се пият по-рано от 3 часа след изяждането на шоколада и изпиването на кафето. Хубаво е да пиете поне 1,5 литра течности на ден.

Снимка : pixabay
Забрана

Употребата на сол, захар и алкохолни напитки не се допуска, когато решите да спазвате шоколадовата диета. Необходимо е да се въздържате и от сокове, включително натурални, газирана вода и напитки, които отварят апетита. Тъй като при режима се яде само шоколад, сред забранените продукти са и зеленчуците, и плодовете.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!