25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:54, 21 май 20221min

Младенов: Ще продължим да модернизираме инфраструктурата на града

peshtera

Пещера. Добра новина за пещерци е споделил на станицата си в социалната мрежа кметът Йордан Младенов. В петъчната вечер, той е оповестил, че е осигурил средства за ремонт и реконструкция на още улици в Пещера :

 

„Скъпи приятели,
Днешният ден за Пещера е особено успешен. Приключиха строително монтажните работи по улиците „Георги Кьосеиванов“, „Иван Вазов“, „Изгрев“ и „Трети март“.
Радостен съм, че мога да споделя още една новина.
След положените усилия тази година ще продължим да модернизираме инфраструктурата на града. Успях да осигуря средства за ремонт и реконструкция на още улици в Пещера.
Министерство на околната среда и водите, чрез /ПУДООС/ одобри финансирането на ул. „Панорама“, ул. „Опълченска“ , ул. „Христо Ботев“, „Беглика“, “Владимир Рилски“, “Стара Крепост” и ул. „Стефан Кънчев“ за подновяване на водопровода и канализацията, факт са и средствата за пътна част на тези улици.
Скъпи приятели,
Имаме един общ път – напред, за добруването на Пещера. Заедно ще го извървим. И ще успеем!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!