19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Община Пещера обяви конкурс за длъжността главен експерт „Европейски фондове“

Searching online jobs

Пещера. Община Пещера обяви конкурс за длъжността: Главен експерт „Европейски фондове“ в отдел „Европейски фондове и обществени поръчки“ /ЕФОП/, към Община Пещера по трудово правоотношение. Обявлението е публикувано на страницата на местната администрация: Община Пещера.

Минималните изисквания съгласно Класификатора на длъжностите в администрацията са висше образование – бакалавър, от областите от Класификатора на областите на висше образование и професионалните направления и минимален професионален опит – 2 години опит в държавна, общинска или друга структура, свързана с  дейности  в областта на Оперативните програми, структурни фондове на ЕС, други програми на Общността и от международни финансови институции.

От местната администрация уточняват, че длъжността „Главен експерт” в отдел ЕФОП е свързана с разработването на експертни анализи и оценки, с изготвянето на становища, с участие и разработване на проектни предложения по смисъла и изискванията на оперативните програми и по други програми на Общността и от международни финансови институции, с подготвянето на отговори на запитвания на компетентни и Управляващи органи, акредитирани страни и лица, така и съответни заинтересовани физически и юридически лица. Главният експерт в дирекция ЕФОП носи пряка отговорност във връзка с прилагането на насоките и изискванията на оперативните програми и по други програми на Общността и от международни финансови институции и предлаганите от него решения.

Документи за участие в конкурса могат да се подават в срок до 10.06.2022г./включително/, всеки работен ден от 8,30 до 17,00 часа в Център за административно обслужване на Общинска администрация – Пещера, ул. “Дойранска епопея”№17, лично от кандидатите или от техни упълномощени представители с нотариално заверено пълномощно.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!