26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:39, 18 май 20221min

Криминална хроника

policeman

Пазарджик. През април неизвестен проникнал във фермата на 63-годишен мъж от пазарджишкото село Дебращица. От там неканеният гост отмъкнал три метални съда за съхранение на мляко и метални части от двигател за трактор. Последвала жалба и разследване проведено от криминалистите при РУ-Пазарджик. Така те установили, че автор на посегателството е 53-годишен мъж от гр.Козлодуй. В края на миналия месец клиент на местен строителен хипермаркет отмъкнал без да плати патронник и бургии на обща стойност от около 50 лева. В резултат на проведеното разследване органите на реда установили, че това е 63-годишен пазарджиклия. И по двата случая се водят досъдебни производства.

Бошуля. Тийнейджър притежаващ наркотици е бил спипан от пазарджишки полицаи. Снощи на една от улиците в областния град автопатрпул от управлението в Пазарджик засякъл 19-годишен младеж от септемврийското село Бошуля. Последвала проверка и униформените открили у тийнейджъра три полиетиленови пликчета съдържащи суха зелена листна маса,  едно с бяло прахообрано вещество и блистер с таблетки. Последвали полеви наркотестове, които реагирали положително на марихуана, амфетамин и забранени лекарствени средства. Намерените вещества и таблетки са иззети, а притежателя им задържан в ареста за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Бошуля. Голямо количество алкохол е иззет от къща в септемврийското село Бошуля. Това е станало по време на полицейска акция проведена от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик. Служителите проверили къща и стопански постройки собственост на 72-годишна жителка на селото. Вътре били открити различни пластмасови съдове съдържащи течност с мирис на етилов алкохол. Иззети са общо 601 литра, а по случая се води досъдебно производство.

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!