26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Масово търсят българки за чистачки на Острова

chistachka.

Фирми за почистване в Обединеното кралство масово търсят българки за работа. Десетки обяви с детайли за заплащане и условия за започване на дейност има в социалните мрежи, видя „Телеграф“. На повечето места стартовата заплата е 11 паунда на час, като на седмица се осигуряват около 45-50 работни часа, което прави средно около 500 паунда на седмица, тоест около 1200 лева.

В условията към кандидатите е записано, че се изисква документ за пребиваване и работа на територията на Великобритания, така нареченият статут за уседналост. Също така трябва да разполагат с данъчен и осигурителен номер, както и умения за ориентация в Лондон.

Владеенето на езика не е задължително, както и опита в сферата на почистването. В някои от компаниите се осигурява обучение в рамките на няколко обекта за почистване, като на места то дори е платено.  Много от българите, които са заминали за Обединеното кралство, без да владеят езика, обикновено първо намират работа в почистването, а след това някои от тях дори започват собствен бизнес в същата сфера, но вече други работят за тях.

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!