25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Християните почитат св. Йоан Богослов

svesht

Св. Йоан Богослов е един от 12-те апостоли на Христос. Именно Йоан е ученикът, на когото разпнатият Исус поверил своята майка. Според преданията св. Йоан доживял до дълбока старост, грижейки се за Богородица до самото й успение. След евангелските събития живял в Смирна и Ефес, а в края на живота си бил заточен на о. Патмос, където написал знаменитото си „Откровение“ – последната книга от Библията, известна също като „Апокалипсис“.

Всяка година, в осмия ден на месец май, на гроба му се появява благовонно миро и по молитвите на светия апостол подавя изцеление на боледуващите в чест на Бога, прославян в Троица във вечни векове.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!