16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:59, 6 май 20221min

Йордан Младенов : Нека Светият Георги ни донесе вяра и сили, да ни вдъхне кураж и увереност за доброто на нашия обичан град

yordan mladenov

Уважаеми жители на община Пещера,

Днес, в деня на Свети Георги – Победоносец обединяваме чувствата си към родния ни град. За мен като Кмет на града има особено значение фактът, че вече трета година сме заедно – заедно в емоцията и настроението на празника, заедно и в работата, която вършим за доброто на нашия град.

Водени от мисълта, че истинската ценност  на един град са неговите жители, работим отговорно и целеустремено във всички сфери на обществено-икономическия живот.

Честваме и 146  години от Априлското въстание. Тази епопея на духа и българската драма, удивила света и Европа, ни доведе изгрева на свободата и изграждането на третата българска държава.

Нека си пожелаем здраве и благоденствие. Нека Светият Георги ни донесе вяра и сили, да ни вдъхне кураж и увереност за доброто на нашия обичан град.

Честит празник!

 

 

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!