19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:43, 4 май 20221min

Криминална хроника

police...

Пазарджик. В събота в РУ-Септември бил получен сигнал за пътен инцидент. На една от улиците в града 31-годишен септемвриец загубил управлението над „БМВ“-то си. Така колата се блъснала в паркираните на тротоара два леки автомобила. За радост при произшествието не са пострадали хора. Пристигналите на мястото служители на РУ-Септември тествали шофьора с дрегер. Уредът отчел 1.58 промила концентрация на алкохол. По време на засилените проверки по пътищата на региона са установени още трима, които били зад волана на автомобилите си с концентрация на алкохол между 1.3 и 3.28 промила. 21-годишен панагюрец бил спипан да шофира под въздействието на упойващи вещества. Спрямо петимата са образувани бързи производства.

Синитево. В края на миналата седмица автопатрул при полицейския участък извършил рутинна проверка на 32-годишен мъж от пазарджишкото село Синитово и негов 25-годишен съселянин. У двамата били открити общо пет полиетиленови топчета със суха зелена листна маса. След направения полеви наркотест се оказало, че става въпрос за синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателите и задържани в ареста. Спрямо тях се водят две бързи производства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!