27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Биовет“ АД с фотоизложба за Празника на Пещера

festival cvetya 22

Пещера.Фотографска изложба „Пъстроцветна Пещера“ ще бъде експонирана пред сградата на Община Пещера на пети и шести май. Тя е посветена на отминалия преди дни фестивал на цветята, който се състоя в града. Припомняме, че събитието бе организирано съвместно от Община Пещера и „Биовет“ АД, а по време на провеждането му на 15 и 16 април в него се включиха множество индивидуални и групови изпълнители от Пещера, Капитан Димитриево и Пловдив.

Фотографиите са дело на младият и талантлив Драгомир Тетереков, който е успял да запечати моменти от емоциите на публиката и участниците във фестивала. Можете да си припомните какво се случи по време на „Пъстроцветна Пещера“, ако посетите страницата на „Биовет“ АД във Фейсбук. 

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!