24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пуснаха билетите за финала на Купата на България

futbol

Билетите за финала за Купа на България между ЦСКА София и Левски вече са в продажба. Пропуските може да бъдат закупени онлайн в мрежата на еventim.

В секторите “А” и “Г” ще бъдат разположени феновете на „армейците“, а в “В” и “Б” ще са тези на „сините“. Мачът е на 15 май от 17:00 часа на стадион „Васил Левски“.

Привържениците ще имат възможност да закупуват билети и от каси на стадион „Българска армия“ и стадион „Георги Аспарухов“, като от двата клуба още не са съобщили как точно ще процедират.

Цените са следните: 

Сектори “А” и “В”: 35 лв.

Сектори “Г” и “Б”: 15 лв.

Феновете на Левски само в рамките на няколко минути разграбиха отпуснатите за тях билети. В мрежата на eventim пропуските предвидени за привържениците от “Герена” свършиха много бързо. Общо 15 000 билета бяха продадени в рамките на минути.

За Сектор „В“, който също е предвиден за феновете на “сините” има около 2300 блокирани билета за картодържатели. Те ще могат да вземат пропуските си от стадион “Георги Аспарухов”.

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!