20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Манолова учредява партията си „Изправи се БГ“

podpis dokument.

От 11 часа в Националния дворец на културата официално ще бъде учредена на партията на Мая Манолова „Изправи се БГ“.

1 май – Международния ден на труда и работническата солидарност, не е избран случайно за дата, на която гражданският проект на Мая Манолова, ще се превърне в партия. Още при представяне на Инициативния комитет за учредителното събрание в началото на април Манолова обяви, че има амбицията да превърне своята формация в „социалната партия на България“. Заявката в учредителната декларация е „Изправи се БГ“ да даде социална алтернатива чрез целенасочени политики за защита на слабите и уязвимите и преодоляване на неравенствата и повишаване на доходите.

Манолова ще бъде лидер на партията, а в ръководството се очаква да влязат председателят на инициативния комитет, издигнал Манолова за кмет на София преди 3 години Никола Вапцаров, водачът на организацията „Системата ни убива“ Вера Иванова и режисьорът Борис Панкин.

След учредителното събрание е предвидено шествие по повод 1 май до пл. „Независимост“ (пред Министерски съвет) под наслов „Силата е в хората“.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!