04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:47, 29 април 20221min

Сестри Стоеви се класираха за полуфиналите на европейското по бадминтон при женските двойки

badminton

Пазарджик- Мадрид. Двукратните шампионки Габриела Стоева и Стефани Стоева се класираха за полуфиналите на двойки жени на европейското първенство по бадминтон за мъже и жени в испанската столица Мадрид.

Стефани и Габриела Стоеви
Снимка: Barcelona Spain Masters

Поставените под номер 1 в схемата българки, които се борят за трета титла на Стария континент след 2018 и 2021 година, победиха номер 6 Дебора Джиле и Черил Сейнен (Нидерландия) с 21:16, 21:13 за 33 минути.

Габриела и Стефани нямаха проблеми в мача. Те взимаха аванс в началото и на двата гейма, а във втория поведоха с 11:5 и след 21:13 затвориха срещата.

В спор за място на финала българките ще играят утре срещу представителките на Дания Амалия Магелунд и Фрежа Равн. На шампионата на Европа в Киев миналата година сестри Стоеви елиминираха датчанките на четвъртфиналите.

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!