23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

От 1 май отпадат ограниченията за влизане в България на всички пристигащи

granica bg

Това става факт със заповед на министъра на здравеопазването Асена Сербезова, съобщиха от Министерството на здравеопазването. Към момента това важи за пристигащите от страни извън ЕС.

За пристигащите от т. нар. други държави до 1 май се изисква валиден цифров COVID сертификат на ЕС за ваксинация, за преболедуване или за проведено изследване или на равностоен или аналогичен документ, съдържащ същите данни.

Както е известно от 1 април извънредната епидемична обстановка, с която са обвързани почти всички ограничения срещу разпространението на коронавируса, официално бяха отменени. Занапред министърът на здравеопазването ще може да издава заповеди за COVID мерки, ако се налагат.

 

 

 

 

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!