18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Български пощи не могат да приемат и данъчни декларации

poshta

Български пощи не могат да приемат годишни данъчни декларации заради срива в системата, който по-рано бе съобщено, че е вследствие на хакерска атака.

Остават пет дни за подаване на декларациите за облагане на доходите на физическите лица – крайният срок е 3 май. Един от начините за подаването им е именно по пощата. Това обаче сега не може да се случи.

Най-лесният и бърз начин за подаване на декларацията и плащане на задълженията е през Портала за електронни услуги на НАП, достъпни с персонален код (ПИК) или с електронен подпис (КЕП), напомнят от НАП.

Друг вариант е декларацията да се подаде в офисите на НАП по постоянен адрес в работните дни 29 април и 3 май.

Трети вариант е да се изпрати чрез куриерска фирма, като важи датата на приемането на пратката от фирмата.

Поради продължаващите технически проблеми Български пощи са в невъзможност да приемат каквито и да е пратки от десетина дни.

 

 

 

 

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!