28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:23, 27 април 20221min

Криминална хроника

policeman

Пазарджик. Малко след полунощ вчера в РУ-Пазарджик бил получен тревожен сигнал. Неизвестен залял със запалителна течност паркирано на улица в областния град „Ауди“ и го запалил. Леката кола била собственост на млада жена от Пазарджик. На мястото незабавно пристигнала дежурната смяна огнеборци от РСПБЗН-Пазарджик и екипи на полицейското управление. Пожарът бил загасен, нанесени са сериозни щети по предната част на немското возило. На местопроизшествието е извършен оглед, а криминалистите поели разследването. Не след дълго те установили, че автор на посегателството е 45-годишен съсед на собственичката. Той е задържан, а по случая е образувано досъдебно производство.

Пазарджик- Ракитово. Пореден случай на използване на неистинска диплома при издаване на шофьорска книжка. Това са установили служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик в хода на извършвана проверка. Преди време 27-годишна жена от Ракитово посетила сектора и подала комплект от документи за издаване на първо свидетелство за управление на МПС. Малко по-късно се оказало, че за целта тя използвала неистинско свидетелство за завършено основно образование. Спрямо жената се води преписка, която ще бъде докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик.

Велинград. В началото на април в полицейското управление във Велинград се получил сигнал от местното водоснабдително дружество. Била извършена кражба на метални колове от оградата на санитарно охраняемата зона на водоем „Нежовица“ край курортния град. Случаят бил поет от служители на група „Криминална полиция“, които извършили необходимите първоначални действия. Така бил установен извършителя на посегателството, който се оказал 35-годишен велинградчанин. Мъжът е задържан, а спрямо него се води преписка.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!