29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

90 дневната диета? Може, след Великден

ddieta

Eдна от най-популярните диети представлява 90 дневната диета.

Какво представлява 90 дневната диета?

90 дневната диета се появява на бял свят през далечната 2000 година. Специфично за нея е, че се основава на принципите на разделното хранене. В сила е теорията, че различните видове хранителни вещества – протеини, въглехидрати и протеини – преминават през различен процес на усвояване и изискват различен механизъм на смилане. Когато те бива консумирани едновременно, организмът ни се затормозява, а вещества не са усвоени правилно. Ето защо основният „закон“ на 90 дневната диета е всеки ден да бъде посветен на един конкретен вид хранителни вещества. Така тялото спокойно и ефикасно преработва храната, метаболизмът работи на пълни обороти, а вие отслабвате.

Как работи 90 дневната диета?

90 дневната диета е с продължителност от три месеца. Режимът определя всеки месец като отделен етап. Етапът се състои от цикли, които се повтарят един след друг. Цикълът е изграден от четири последователни дни. Всеки ден е посветен на определен тип хранителни вещества – протеини, витамини, прости въглехидрати, сложни въглехидрати. На всеки 29 дена има един воден ден, когато са позволени само чай и кафе.

Какво се яде през отделните дни от 90 дневната диета?

·  Ден на протеините – месо, риба и морски дарове, всякакви млечни и соеви продукти, както и яйца.

·  Ден на сложните въглехидрати – бобови и зърнени култури, всякакъв тип зеленчуци, включително и кореноплодни.

·  Ден на простите въглехидрати –сладкиши са позволени стига в тях да няма яйца или мляко.

·  Ден на витамините – плодове, ядки, семена с възможност да ги съчетавате с различен тип зеленчуци.

Мобилно приложение – най-лесният начин за спазване на 90 дневна диета

90 дневната диета е изключително ефикасна. В мрежата ще откриете много доволни потребители, които доказват своите резултати със снимки преди и след. Единственият недостатък на този хранителен режим за отслабване е неговата сложност. Особено трудно е да се измисли рецепта само с един вид хранителни вещества. Най-добрият начин да преодолеете тези затруднения, е като използвате мобилно приложение за 90 дневна диета.

Този режим е бил познат под името 90 Рина или Диетата на Рина

Приложението със сигурност, ще ви помогне в нейното практикуване. В него ще получавате статистика за вашия прогрес, идеи за рецепти за всеки отделен ден, а и ежедневно напомняне за следене на килограмите.

90 дневната диета е отличен и ефикасен начин да влезете във форма, като намалите телесното си тегло. Факт е, че тя изисква висока степен на дисциплина и включва множество ограничения. Но предвид гарантираните крайни резултати, трябва да си признаем, че всички трудности в този режим си заслужават. За повече информация посетете официалния уеб сайт на диетата Тук.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!