29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Telegram вече със задаване на звуци за известия и още

telegram telefon

Популярността на приложението Telegram продължава да се увеличава и несъмнено принос за това има и руската инвазия в Украйна, защото то е предпочитан начин за комуникация и за двете страни в конфликта, пише https://mobilebulgaria.com Междувременно екипът зад Telegram продължава да добавя нови функционалности – миналия месец например беше включен нов download мениджър плюс други екстри.

Последното обновяване също осигурява интересни новости. Първата е възможността за задаване на персонализирани звуци за известия в чатовете, така че можете да използвате предпочитаните от вас кратки аудио файлове и дори гласови съобщения. Звуците трябва да са под 5 секунди и до 300 KB, а архитектурата на Telegram позволява да се синхронизират с всички устройства, които ползвате.

Сред останалите промени е и произволно времетраене за спиране на звука от чатове в допълнение на наличните опции за 8 часа или 2 дни. Добавката е достъпна през подобрено меню във всеки чат. В допълнение функцията за автоматично изтриване може да бъде активирана за всеки чат и чрез по-малко стъпки, а освен това предлага повече времеви настройки. Друга малка, но полезна промяна, е показването на отговорите в препратените съобщения към други чатове.

Telegram добавя и още повече възможности за подобряване на ботовете в услугата. Компанията посочва, че вече предоставя на разработчиците инструментите за създаване на гъвкави интерфейси чрез JavaScript и на практика им позволява да заменят напълно всеки сайт.

В допълнение ботовете вече могат лесно да се добавят от потребителите в техните чатове и групи плюс възможност за бързо настройване на права и разрешения. Сред другите новости са подобрен превод на съобщенията в iOS, подобрен picture-in-picture режим в Android, нови анимации в интерфейса и повече анимирани емоджита. Всички споменати неща са достъпни във версия 8.7.0, която вече е достъпна за Android и iOS.

Източник: Telegram


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!