27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков22:11, 15 април 20221min

Криминална хроника

us police cars

Пазарджик. През месец март в полицейското управление в Пазарджик били получени сигнали за кражби от различни хранителни магазини и хипермаркети в областния град. Интересът на апашите бил насочен към маркови питиета и месни хранителни продукти. Не след дълго благодарение на усърдната работа на служители от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик били установени извършителите. Оказало се, че това са 51-годишен мъж и 32-годишния му син, и двамата от Пазарджик. Те са криминално проявени, познати са на органите на реда, като извършители на кражби. Установени и документирани до момента са пет кражби от търговски обекти. Крадците са задържани в ареста за срок от 24 часа. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава под надзора на прокуратурата.

Пазарджик. В средата на март в РУ-Пазарджик била депозирана жалба от управител на магазин за мобилни телефони и услуги. Ловък апаш успял за да задигне от там скъп смартфон на стойност от близо 1 000 лева. Екипи от сектор „Криминална полиция“ при районното управление в областния град предприели разследване и след близо месец стигнали до самоличността на извършителя. Станало ясно, че това е 43-годишен пазарджиклия. Устройството е върнато обратно на собственика му. По случая е образувана преписка.

Велинград. В сряда бил получен сигнал в РУ-Велинград от местна игрална зала. Около обед апаш отмъкнал смартфона на 65-годишна жителка на Батак. При проведеното разследване полицаите от курортния град установили, че автори на посегателството са 40-годишен мъж и 37-годишна жена от велинградския квартал „Анезица“. Телефонът е предаден доброволно от тях.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!