28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:52, 11 април 20221min

Криминална хроника

policia

Пещера. Непълнолетен е задържан при опит да подкупи полицаи от РУ-Пещера. Случката се разиграла в петък късно вечерта на една от улиците в родопския град. Автопатрул при полицейското управление в Пещера спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген“. Оказало се, че зад волана му е 16-годишен пещерец. При опит да осуети полицейските действия неправоспособният шофьор излязъл от возилото и хвърлил на пода на служебната „Шкода“ две банкноти. Едната била с номинал от 10 евро, а другата от 20 лева. С това си действия той още повече влошил и без това сложното си положение. Така освен с акт по Закона за движение по пътищата той се сдобил и с бързо производство за опит да подкупи полицейски служители. На местопроизшествието бил извършен оглед, банкнотите са иззети, като веществено доказателство.

Септември. Мъж от Септември е задържан от полицейски служители за хулиганска проява. Около 03.50ч. в неделя в РУ-Септември бил получен сигнал за висока музика звучаща от къща в града. На мястото се отзовал полицейски автопатрул, който предприел действия за изясняване на случващото се. Униформените отправили разпореждане към 30-годишен мъж живеещ в дома да спре незабавно силната музика. Той обаче отказал да изпълни полицейското разпореждане и започнал да отправя закани и заплахи към органите на реда и техните семейства.По време на задържането той оказал яростна съпротива на полицаите, като захапал ръката на единия и скъсал униформата на другия. Въпреки това служителите запазили самообладание, действали бързо, адекватно и задържали разяреният скандалджия. Той е отведен в сградата на РУ-Септември, а спрямо него е образувано бързо производство за хулиганство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!