29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:41, 5 април 20221min

Криминална хроника

us police cars

Пазарджик. В събота следобед бил получен сигнал за пътно-транспортно произшествие в района на 83-ти километър от АМ «Тракия». Незабавно към мястото били изпратени екипи на сектор «Пътна полиция», на пожарната и «Спешна помощ». Униформените установили, че 35-годишен шофьор от пазарджишкото село Овчеполци е загубил управлението над товарен «Мерцедес» с ремарке. Композицията напуснала пътното платно и са озовала в канавката. В резултат на това водачът е с фрактури на ръка и крак, но без опасност за живота. Той е транспортиран и настанен е за лечение в МБАЛ-Пазарджик. Мъжът е тестван от полицаите с дрегер, като уредът отчел 2.62 промила.

Пазарджик. В съботната вечер в РУ-Пазарджик се получила информация за лека катастрофа на пътя Пазарджик-Панагюрище. На местопроизшествието пристигнал автопатрул на сектор «Пътна полиция». Полицаите тествали катастрофиралата43-годишна жителка на село Гелеменовос дрегер. Била отчетена 2.40 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Спрямо двамата водачи се водят бързи производства. Взети са им кръвни проби за лабораторен анализ.

Пещера. Жена извършила кражба на мобилен телефон е установена и задържана от пещерски полицаи. В края на март в РУ-Пещера била депозирана жалба от 65-годишна жителка на родопския град. Тя съобщила, че докато била в местна църква неизвестен е откраднал смартфона и. Служители на група «Криминална полиция» поели случая и скоро влезли в дирите на апаша. Оказало се, че това е 47-годишна пещерка, която е задържана в ареста. У нея било открито и откраднатото устройство. Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура в Пазарджик.

Велинград. Мъж пробол свой съселянин по време на скандал е задържан от служители на полицейския участък в Ракитово. Снощи в РУ-Велинград бил получен сигнал за побой в ракитовското село Дорково. На мястото незабавно се отзовал екип на местния полицейски участък. Органите на реда установили, че между 33-годишен дорковец и негов 32-годишен съселянин възникнал скандал. Напрежението бързо се покачило и разпрата прераснала в сбиване. Тогава единият с помощта на остър предмет пробол в областта на гърба опонента си. Постарадалият е прегледат от екип на «Спешна помощ» и оставен на домашно лечение. 33-годишният нападател е задържан в ареста. По случая е образувано досъдебно производство.

Батак. Млад мъж от Батак е установен, като автор на вандалска проява. Вчера сутринта в РУ-Пещера бил получен сигнал от 44-годишна жителка на Батак. Тя информирала органите на реда, че неизвестен вандал е спукал гумите на три автомобила паркирани на улицата на която живее. На място пристигнали служители на управлението и на местния полицейски участък. В резултат на предприетите действия скоро било установено, че извършител на престъплението е 20-годишен жител на същия град. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, а по случая се води бързо производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!