13 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:51, 4 април 20221min

Изложба на Милен Личков и Никола Личков ще бъде открита в Пещера

izlozhba milen i nikola lichkovi

Пещера. Изложбата “ Да откриеш себе си “ ще бъде открита за посетители на 5 април-вторник в ХГ „Проф. Веселин Стайков“. В изложбата творбите си ще представят Милен Личков и Никола Личков.

Никола Личков  е член на СБХ от 1972 година. Участва в почти всички скулптурни изложби организирани от СБХ,както и бианалета посветени на Данте Алигери в Равена-Италия. Автор е на паметници и паркова украса.

Милен Личков  е член на съюза на Българските художници от 2001 год. Участвал в национални и регионални художествени изложби в България „Бианале на графиката във Варна“ от 2001 г. до 2017 година.  Негови творби са собственост на частни колекционери от България,Швеция, Германия и Франция. Освен с графика той се занимава и с илюстрация. Живее и работи в София.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!