27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Председателят на Общински съвет – Пещера свиква тридесет и шесто редовно заседание 

obshtina Peshtera

Пещера. Председателят на Общински съвет – Пещера свиква тридесет и шесто редовно заседание  на  Общински  съвет,   което   ще  се  проведе    на   31. 03. 2022 г. / ЧЕТВЪРТЪК / от  14:00 часа в  залата на Общинския съвет с проект за

ДНЕВЕН РЕД :

  1. Информация за изпълнението на програмата за борба с престъпността и подобряване на обществения ред през 2021г. на РУ Пещера.
  2. Отчет на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните – Община Пещера за 2021г.
  3. Приемане на изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Пещера.
  4. Приемане на информация за състоянието на спорта в Община Пещера.
  5. Приемане на Спортен календар на Община Пещера за 2022година.
  6. Приемане на Годишна програма за развитие на читалищната дейност в Община Пещера за 2022 година.
  7. Даване на съгласие за участие на Община Пещера в Сдружение «Национална асоциация на доброволците в Република България».
  8. Даване на съгласие за изработване на проект за ЧИ на ПУП- ПРЗ за изменение на нереализирана улица в обхвата на о.т. 82 до о.т. 75 в квартал 9 и запазване на съществуващите сгради в поземлен имот с идентификатор 87825.506.768 по Кадастралната карта и кадастралните регистри на с. Свети Константин, община Пещера.
  9. Предложение за безвъзмездно и безсрочно предоставяне за управление от Областен управител Пазарджик на Община Пещера за изпълнение на нейните функции, както и за трайно задоволяване на обществени потребности от местно значение на имоти частна държавна собственост, находящи се в с. Свети Константин.
  10. Питания.

 

 

 

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!