26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:30, 26 март 20221min

Криминална хроника

police

Пещера- Ракитово. През септември миналата година в РУ-Пещера бил получен сигнал за извършена кражба от къща, собственост на 80-годишен жител на Батак. Неизвестен апаш разбил прозорец на първия етаж и проникнал вътре. С помощта на техническо средство неканеният гост разбил метална каса и отмъкнал намиращите се в нея законно притежаван боен пистолет, 45 патрона за него и сумата от 5250 лева в банкноти с различни копюри.

На мястото е извършен оглед от дежурна група при полицейското управление в Пещера и експерти от сектор «Научно-техническа лаборатория» в Пазарджик.

Започнало разследване, в което на различни етапи освен пещерските криминалисти се включили колегите им от Районното управление във Велинград и сектор «Противодействие на криминалната престъпност» при ОДМВР-Пазарджик.

Благодарение на съвместните усилия полицейските действия са увенчали с успех. При проведена акция бил задържан 24-годишен мъж от Ракитово. Той е стар познайник на органите на реда, криминално проявен и осъждан. Събрани са доказателства за неговата съпричастност към извършеното престъпно посегателство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!