28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Акорди“ ще бъде представена и в Пазарджик

Poetry book under tree and blurs of summer sunset background

Пещера-Пазарджик. Срещата в Пазарджик ще се състои на 13.04.2022 г., от 17.30 ч., в Младежки дом – Пазарджик, Голяма зала.

Георги Връбчев

Най-новата книга на писателя Георги Връбчев – „Акорди“ ще бъде представена и в Пазарджик. Сборникът разкази излезе от печат в края на миналата година, но вече е любимо четиво на голяма част от хората, които познават перото на младия автор. Георги Връбчев е член на Съюза на писателите, а това е четвъртата му книга.

Той е представител на известния Кръстевски род в Пещера. „Акорди“ е книга, която дълбоко вълнува читателите и ги пренася в свят, където красивото и пъстрото се сблъсват челно с реалностите, които неочаквано ни поднася животът.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!