28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:12, 21 март 20221min

Криминална хроника

police...

Пещера-Пазарджик. Засилени проверки на участниците в движението по пътищата са осъществени на територията на цялата област за времето от петък до неделя, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик.

Акцията е част от разпоредената от Главна дирекция „Национална полиция“ специализирана полицейска операция по отношение безопасността на движението, която се проведе на територията на страната. В проверките са участвали автопатрули от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик и полицейските управления в Пазарджик, Септември, Пещера, Панагюрище и Велинград. Основен акцент е бил засиленият контрол над водачите за употреба на алкохол, наркотични и упойващи вещества.

В хода на полицейските действия са установени четирима шофьори управлявали автомобили след употреба на алкохол в рамките между 1.42 и 2.91 промила. Засечени са и петима да шофират с концентрация на алкохол между 0.5 и 1.2 промила.

Още петима мъже са отказали да бъдат тествани с технически средства, а други шест са били зад волана без да притежават свидетелства за управление на МПС. Образувани са общо 5 бързи производства, а за останалите нарушения са съставени актове по Закона за движението по пътищата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!