01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ГЕРБ протестират в 9:00 часа пред Министерския съвет

k-angelov arest boisov

Каним всички наши симпатизанти утре в 9:00 часа пред Министерския съвет на мирен протест, заяви Костадин Ангелов в изявление пред сградата на ГД „Национална полиция“, където тази вечер беше доведен лидерът на партията Бойко Борисов.

„Призоваваме всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и всички български граждани, които ценят демокрацията и са се борили за демокрацията, да заповядат утре в 9.00 часа пред Министерски съвет. Ще защитим законността в страната и започнем свалянето на тази тоталитарна власт. Говорим за мирен протест, а не за бунт“, допълни той.

Борисов е задържан по Закона за МВР за 24 часа, каза по-рано адвокатът му Менко Менков. Акцията по задържането му е част от мащабно разследване съвместно с Европейската прокуратура. Беше извършен обиск и изземване от дома му в Банкя.

Костадин Ангелов заяви, че ГДНП е „един от съвременните концлагери, където затварят политически неудобните“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Изто: https://www.dnes.bg

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!