25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Изграждат център за прием на бежанците от Украйна в Пазарджик

pazardzhik

Пазарджик. До дни в Пазарджик ще бъде изграден областен център за прием на бежанците от Украйна. Те ще получат необходимата логистика за законното им пребиваване у нас. Вече се записват и доброволци, които ще помагат в новосъздадения център, каза директорът на БЧК в Пазарджик Живко Дишков:

„Всичко това е една система, която трябва да се изпълни, за да може всеки чужденец, който влезе, да получи абсолютно всичката информация – къде може да спи, къде може да работи, къде може да учи детето му, къде има детска градина, където да бъде настанено детето му, първа медицинска помощ, психосоциална подкрепа да му се направи в този център. Нови доброволци записваме, има нужда от повече хора. По възможност, ако знае украински или руски“.

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!