02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Бойко Борисов начело на ГЕРБ

gerb

Бойко Борисов остава начело на ГЕРБ. Седмото национално събрание на партията единодушно с 943 гласа „за“ прие преизбирането на бившия премиер за лидер на партията.

 

Заместник-председстелят на ГЕРБ Даниел Митов заяви, че всяка една армия се сплотява около генерала си и затова настоя Бойко Борисов да бъде преизбран за председател на ГЕРБ.

Вторият зам.-председстел на ГЕРБ Томислав Дончев заяви, че България се управлява от коалиция на омразата, където няма пресечна точка, свързващ и обединяващ елемент. Точно заради това резултатите от управлението били катастрофални. Промяна има, но тя не е за добро, посочи Дончев и настоя страната да бъде извадена от бремето на омразата.

По думите му ГЕРБ могат да управляват много по-добре страната. ГЕРБ трябва да бъдат много по-добри от другите, настоя Дончев.

Според него Бойко Борисов трябва да бъде преизбран начело на ГЕРБ, защото трябва опит, сила и лидерство.

Новият стар лидер на ГЕРБ Бойко Борисов взе думата след преизбирането му като председател на партията от Седмото национално събрание на ГЕРБ. И аз като Вежди Рашидов чакам да се пенсионирам, но виждате какво става отвън, започна той. По време на война командирите не се сменят и затова Бойко Борисов предложи Томислав Дончев и Даниел Митов за зам.-председатели на ГЕРБ. Преизбирането им също бе единодушно прието от делегатите на националното събрание.

Една година мерки без коронавирус и завоювахме второто място в света по смъртност, каза Борисов във връзка с коронавируса. Сякаш народът си отдъхна от служебния здравен министър Стойчо Кацаров, посочи той и благодари на всички медицински специалисти, които работили на първа линия.

Седмото национално събрание на ГЕРБ избра за членове на ИК на партията – Делян Добрев, Йорданка Фандъкова, Живко Тодоров, Димитър Николов, Цвета Караянчева, Костадин Ангелов, Вежди Рашидов, Тодор Тодоров, Тодор Кръстев, Иван Тотев, Деница Сачева и Садъков. Борисов направи предложения и за контролната комисия – Тодор Главчев за председател и за членове: Михаела Крумова, Александър Койчев, Бранимир Георгиев, Любомир Перчинков, Галя Желязков и Георги Мараджиев.

 

 

 

 

Източник : /https://news.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!