03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ГЕРБ с отчетно-изборно събрание

gerb

ГЕРБ събира политическия си актив на конгрес. Очаква се председателят на партията Бойко Борисов, чийто мандат изтече през ноември миналата година, да бъде преизбран. Не се очакват рокади във висшето ръководство на ГЕРБ.

Дневният ред включва персонални и структурни промени в партията – избор на председател, заместник-председатели и нови членове на Изпълнителната и Контролната комисии. По устав предварителни номинации за председателския пост не се правят, като процедурата предвижда това да става по време на събранието. Подобен сценарий обаче не се очаква и активът на ГЕРБ гарантирано ще преизбере своя лидер.

Последно най-висшият форум на партията се проведе през май миналата година, когато бяха избрани новите заместници на Борисов – Томислав Дончев и Даниел Митов, като предишните – кметовете на София и на Бургас Йорданка Фандъкова и Димитър Николов – останаха в партийното ръководство като членове на изпълнителната комисия.

Очаква се Дончев и Митов да запазят постовете си. По информация на БНР ще има единствено промени в състава на Изпълнителната и Контролната комисии.

Очаква се Бойко Борисов да представи своя анализ на актуалната политическа обстановка и да отправи своите послания към структурите на партията.

В Националното събрание на ГЕРБ ще участват близо 1100 делегати и гости от цялата страна, депутати, евродепутати и представители на местната власт.

Форумът ще се проведе н „Интерекспо център“ в столицата от 12 часа.

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!