29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Почина Десислав Чуколов

svesht

Почина бившият депутат Десислав Чуколов. Той беше член на партия „Атака”. За кончината на47-годишният политик съобщи партийната телевизия. Чуколове починал след тежко боледуване.

Чуколове роден е на 22 декември 1974 в Русе. Завършва Русенския университетсъс специалност „Европеистика“ и до включването си в политиката работи като компютърен специалист в родния си град. Той е женен, имаедно дете. Владее английски, руски и немски език. Православен християнин.

Член е на партия „Атака“ от учредяването ѝ на 17 април 2005 г., а от 11 юли 2005 г. е народен представител в 40-о Народно събрание. От 21 септември 2005 г. е заместващ представител на България в делегацията в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа. От 8 март 2006 г. заема длъжността парламентарен секретар.

От 6 юни 2007 е евродепутат, член на парламентарната група „Идентичност, традиция и суверенитет“ На IV Национален Сбор на партия АТАКАпрез декември 2008 г. е избран за заместник-председател на партия АТАКА. През 2009 г. е избран за народен представител от 15 многомандатен избирателеен район Плевен и оттогава е заместник-председател на парламентарната група на партия АТАКА, както и на комисията по вътрешна сигурности обществен ред към НС. Основен представител в постоянна делегация на Народното събраниев Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

 

 

 

 

Източник : / https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!