20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Днес е Световният ден на Диджея

didzhey.

На 9 март е Световният ден на DJ-я /World DJ Day/.  Диджей е човек, който избира и пуска музика – най-често клубна, поп или диско, за пред публика. Другото наименование е дисководещ, което произлиза от водещ на музикална програма в дискотека.

Световният ден на DJ-я (World DJ Day) не е официален празник, а по-скоро важно благотворително събитие, което се провежда всяка година от 2002 г. насам.

Събитието се спонсорира от Международната клубна индустрия. Всяка година по света се провежда седмицата на благотворителните акции в помощ на детските организации, а кулминацията на благотворителните акции се явява 9 март – Световен ден на DJ-я.
Първоначалните инициатори на събитието са били фондацията World DJ Fund и организацията Nordoff Robbins Music Therapy, която използва музиката за лечение на деца и възрастни. Традиционно всички печалби, спечелени от DJ-и, клубове, радио станции, на този ден се даряват на различни международни детски фондове и институции.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!